Kokki
RekryDiili Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen seudulle

KOKKIA 

Onko ruuanlaitto intohimosi? Haluaisitko työn, missä pääset loihtimaan asiakkaille monipuolisesti herkullisia ja maistuvia annoksia? 

Asiakasyrityksemme on suosittu monipuolisesta menustaan, josta löytyy maistuvia annoksia niin aikuisille kuin lapsillekin. Ravintolassa on viihtyisä tunnelma, jossa pääset takuulla irtautumaan hetkeksi arjesta herkulliselle makumatkalle. 

Etsimme nyt kokkia, jonka työtehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu- sekä ruunlaittotehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita keittiötöitä, kuten keittiön puhtaanapitotehtäviä tai tiskausta. 

Edellytämme tehtävään valittavalta kokin koulutusta ja aiempaa työkokemusta kokin työtehtävistä. Edellytämme myös hygieniapassia. 

Odotamme: 

-omatoimisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta 

-hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja 

-paineensietokykyä 

-vastuullista työskentelyotetta 

-erityisruokavalioiden tuntemusta 

Töitä on tarjolla vähintään 60h/3 viikkoa. Kesän kynnyksellä työtunteja on tarjolla enemmänkin. 

Olisiko tämä kokin paikka juuri sinun?Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi tulemaan pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä työkokeilulla. 

Kokin tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427531
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kangasala