(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ja asiakaspalveluhenkinen ravintola-alan ammattilainen? Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Haemme nyt tiimiimme intohimoisesti ruokaan suhtautuvaa KOKKIA Tampereen Tohloppiin Tammikuussa 2021 avautuvaan Mediapolis -asiakkuuteemme.


Työssäsi valmistat monipuolisesti erilaisia kahvilatuotteita, lounasruokia ja tapahtumatarjoiluja. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä noutopöytätuotteita. Mediapoliksen asiakaskunta on monipuolinen, pitäen sisällään niin opiskelijoita kuin businessasiakkaitakin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin, maanantaista perjantaihin klo 7–18 välillä. Edellytämme valmiutta tehdä myös satunnaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Tehtävässä viihtyy työotteeltaan ripeä ja palvelualtis persoona. Arvostamme osaamista kylmäkeittiön ja leipomotuotteiden osalta. Olet ammatistasi ylpeä, ja ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä.


Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta, ja halua kehittyä työssäsi. Sinulla on vahvaa näyttöä käytännön osaamisestasi, sekä tehtävään soveltuva ammattikoulutus. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvät tiimityötaidot, asiakaslähtöisen ja itsenäisen työskentelytyylin, sekä kykyä organisoida työtehtäviäsi. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava, idearikas ja motivoitunut. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, sekä hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevat kollegat, sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule mukaan tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2020 alla olevan linkin kautta.