(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haemme asiakkaallemme Kotkaan kokkia.

Haemme huipputyyppejä sekä lounas, että annosruokia valmistavaan ravintolaan.  

Työt sijoittuvat Kotkan ydinkeskustaan ja työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin vaihtelevin kellonajoin.

Toivomme hakijalta aikaisempaa alan kokemusta ja/tai koulutusta. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, vaan oikea asenne ja halu oppia ratkaisee. Edellytämme kuitenkin hygieniapassin löytymistä.

Jätä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta sillä haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 Reija Airikka puh. 041 538 8589.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.