(Poistunut julkaisusta)

Kokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Sotkamoon Kokkia.

Hakemamme henkilö on sopeutuvainen ja hyvän huumorintajun omaava monitaituri; Pystyt pyöräyttämään lounaan yli 100 hengen porukalle tai loihtimaan a la carte-listalta herkkuja tilausten mukaan. Hakemamme henkilö on yhtä aikaa tiimipeluri, mutta pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn.

Töitä on monipuolisesti erityyppisissä ravintolakokin tehtävissä, lounaan valmistuksesta pizzan paistamiseen sekä aamupalan teosta sporttibaarin rennonletkeään tarjontaan. Olethan mielellään taidoiltasi monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu myös tiskaus, samoin kuin keittiön ylläpitosiivous.

Palkkaus Maran TES:n mukaan, mahdollisuus myös sopimuspalkkaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi p. 044 - 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.