(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme

Kokkia

työskentelemään eri kohteissa Lahdessa. Hakusessa on kokki, kenellä on alan työkokemusta sekä tietämystä lounaan valmistuksesta sekä kiinnostusta tehdä myös esimerkiksi burgereita. Erityisesti hyötyä on, jos löytyy kokemusta Mibrasa-puuhiiligrillin käytöstä. Tarkoituksena on, että työvuorosi voivat olla eri kohteissa ja olet valmis työskentelemään siellä, missä sinua tarvitaan. Hygieniapassi on vaatimuksena ja anniskelupassi katsotaan eduksi. 

Palkkaus matkailu- ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimuksen mukaisesti. Työajat sijoittuvat johonkin 7-24 välille työvuorolistan mukaisesti. 

Jos koet olevasi sopiva ravintola-alan ammattilainen, jolla on keittiökokemusta sekä asiakaspalvelualttiutta, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Puhelimitse ma-pe klo 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.