(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2020

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme KOKKIA / KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ kesätöihin ajalle 13.7.-2.8.2020.

Meillä Ykköskoti Lotassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.
Tiimiämme kuvaa positiivinen asenne työntekoon - töissä saa olla hauskaa!

Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen ja sinulta löytyy keittiöalan perustutkinto / opiskelet alaa, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi. Toivomme kuitenkin, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellään, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden terveellisen ja ravitsevan hyvinvoinnin edistämiseen. Työ on päivätyötä arkisin.

Tehtävänäsi on hoitaa valmistuskeittiömme päivittäisiä työtehtäviä. Tehtävään kuuluvat kaikki keittiömme päivittäiset tehtävät aterioiden valmistamisesta tai lämmittämisestä, tiskihuoltoon, ruoka- ja tukkutilausten tekeminen sekä omavalvonnan seuranta. Työpaikkamme on savuton.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sinulla on paineensietokykyä ja reipas ote työhön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.6.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://mielenterveyskuntoutus.mehilainen.fi/ykkoskoti-lotta

Yksikön johtaja Päivi Pajunen, puh. 040 647 6677 tai paivi.pajunen@mehilainen.fi