(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen alueelle


Kokkia

Haussa on kokki, joka taitaa sekä á la carte -ravintolan, että lounasravintolan salat. 

Odotamme tekijältä ammattitaitoa kokin tehtävistä. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme asennetta sekä kykyä oppia nopeasti uutta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireessäkin, olet ripeä ja reipas.

Keittiökielenä on pääsääntöisesti suomi, reseptiikan ymmärtäminen suomeksi on vähimmäisvaatimus.

Etuna katsotaan oman auton käyttömahdollisuus, sillä Lahden lisäksi työt voivat olla myös Vääksyssä. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti, jopa lyhyehköllä varoitusajalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat kesän ajan, jatko on mahdollista muissa asiakasravintoloissamme tämänkin jälkeen.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä ja milloin voit aloittaa. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä sopivien hakijoiden kanssa.

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Puh. arkisin ma-pe 10-15.

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.