(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Leivokoti on vaativan lastensuojelun erityisyksikkö. Osaamisemme on tilaajien tiedossa ja tiedämme mitä teemme, tiedämme miten kehitymme sekä tiedämme missä olemme parhaimmillamme. Osaamme kohdata, välittää ja pyrkiä kohti parempaa - sinnikkäästi!

Haemme suurtalouskokkia, kokkia tai muuta ravitsemusalan koulutuksen saanutta "Ruokahuollon päällikön" kesälomansijaisuuteen. Sijaisuus alkaa perehdyttämisellä 22.6 ja loppuu 29.7.2020.

Vaihtoehtoisena kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK-/opistotasoinen tutkinto tai vaihtoehtoisesti kouluasteen tutkinto. Edellyttäen että sinulla on halu ja taito toimia koko yksikön ruokahuollosta vastaavana.

Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan kannustavaan ja hyvähenkiseen tiimiin jossa voit oppia paljon!

Tehtävässä onnistuminen edellyttää ammattimaista ja oma-aloitteista työotetta, hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia yhteistyössä lasten ja nuorten, työkavereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työtehtävä edellyttää hygieniapassia.

Ota yhteyttä ja tule käymään, paras hakija valitaan nopeasti!

Työ alkaa 22.6.2020 tai erikseen sovitusti. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset ja CV sähköisesti rekrytointijärjestelmäme kautta 12.6.2020 mennessä.

Lauri Jolula
045 7732 4285
lauri.jolula@familar.fi