(Poistunut julkaisusta)

Kokki
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

RAVINTOLAKOKKI

Etsimme Tampereen keskustassa sijaitsevaan ravintolaan Kokkia.

Hakemamme henkilö on joustava ja hyvän huumorintajun omaava tiimipeluri, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn sekä kykenee toimimaan myös kohtuullisen paineen alla. Pystyt yhtä taitavasti loihtimaan mehevän pihvin lisukkeineen kuin myös aterian kruunaavan jälkiruokaherkun. Tässä tehtävässä pääset aidosti valmistamaan puhtaista raaka-aineista maistuvia aterioita täydellä sydämellä. Tehtävänkuvaukseen kuuluu luonnollisesti myös keittiön ylläpitosiivous.

Toivomme, että olet jo kartuttanut kokemusta alan tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne; motivoitunut ja työnteosta syttyvä. Etsimämme henkilö haluaa tarjota ainutlaatuisen ruokailunautinnon niin lomailijoille kuin työn puolesta matkustaville.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan ja kesto vähintään kesän yli. Palkkaus vähintään tes:n mukaisesti, mutta taitavalla kaverilla on mahdollisuus myös sopimuspalkkaan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan HETI, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja muista, että nopeat syövät hitaat!

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja työstä antaa Akseli Mattila p. 040 152 5114.