Kokki
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut, Leiri- ja kurssikeskustoiminta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Oletko taitava keittiöalan ammattilainen ja nautit siitä, kun saat tehdä maukasta ruokaa ja leivonnaisia hyvistä raaka-aineista?

Hilan leirikeskukseen haetaan kahta kokkia kesälomasijaisuuteen 22.6 alkaen 31.8. asti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia.

Työtehtäviä ovat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan valmistaminen, salaattien valmistus, leipominen, astiahuolto, asiakaspalvelu ja puhtaanapito keittiössä ja kurssikeskuksessa. Asiakkaita ovat leiri- ja retkitapahtumiin osallistujat. Kesällä Hvittorpissa on pääasiassa seurakunnan rippileirejä.

Edellytämme hakijailta alan työkokemusta ja koulutusta. Odotamme positiivista asennetta, ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Edellytämme suomen kielen osaamista, mikä on välttämätöntä ohjeiden ymmärtämiseksi.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikoittainen työaika on n. 38:45h. Tehtävän perustuntipalkka on 12,56 €/h, lisäksi mahdollinen kokemuslisä. Tehtävässä on koeaika, joka on puolet palvelussuhteen kestosta.

Hila sijaitsee Kirkkonummella. Osoite on Saarentie 50, 02480 Kirkkonummi.

Lisätietoja antaa palveluesimies Marjo Törmänen p. 050 522 0019,
tai marjo.tormanen@evl.fi.

Hakuaika päättyy 31.5.2020. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun jo hakuaikana. Valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot