(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut, Leiri- ja kurssikeskustoiminta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Oletko taitava keittiöalan ammattilainen ja nautit siitä, kun saat tehdä maukasta ruokaa ja leivonnaisia hyvistä raaka-aineista?

Velskolan toimintakeskukseen etsitään kokkia kesälomasijaisuuteen 22.6 alkaen 31.8. asti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia.

Työtehtäviä ovat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan valmistaminen, salaattien valmistus, leipominen, astiahuolto, asiakaspalvelu ja puhtaanapito keittiössä ja kurssikeskuksessa. Asiakkaat ovat leiri- ja retkitapahtumiin osallistujia. Kesällä Velskolassa on pääasiassa rippileirejä.

Edellytämme hakijailta alan työkokemusta ja koulutusta. Odotamme positiivista asennetta, ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Edellytämme suomen kielen osaamista, se on välttämätöntä ohjeiden ymmärtämiseksi.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikoittainen työaika on n. 38:45h. Tehtävän perustuntipalkka on tehtävän vaativuuden mukaan 12,56 €/h, lisäksi mahdollinen kokemuslisä. Tehtävässä on koeaika, joka on puolet palvelussuhteen kestosta.

Velskola sijaitsee Pohjois-Espoossa. Osoite on Vääräjärventie 2, 02980 Espoo.

Velskolaan ei ole julkista liikennettä. Tarvittaessa voimme järjestää soluasunnon.

Lisätietoja antaa palveluesimies Marjo Törmänen p. 050 522 0019.
tai marjo.tormanen@evl.fi

Hakuaika päättyy 31.5.2020. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun jo hakuaikana.