(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
Asiakkaamme on viihtyisä lounas- ja klubiravintola Nokialla Pirkanmaalla. Lounaan, ála carten ja vitriiniherkkujen lisäksi asiakkaamme tarjoaa catering-palveluita yksityistilaisuuksiin, saunailtoihin, yrityspirskeisiin ja kokouksiin. Pitopalvelu on mahdollista toteuttaa joko asiakkaamme tiloissa Nokialla, tai tilaajan valitsemassa sijainnissa. Kaikki annokset pohjautuvat lähituottajien raaka-aineisiin ja käsillä tekemiseen.

Haemme nyt asiakkaallemme lounas- ja klubiravintolalle KOKKIA nuorekkaaseen porukkaan kesäksi Nokialle.

Edellytykset hakijalle:
- Aiempaa kokemusta vähintään lounaskokin tehtävistä
- Anniskelu- ja hygieniapassi
- Itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
- Oma-aloitteinen
- Halu oppia lisää ja kehittyä
- Hyvä asenne työhön

Töitä on tarjolla arviolta huhtikuusta syyskuuhun kokoaikaisesti. Työaika noin klo 6:00-22:00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä on monipuolinen; lounasta, ála carte, kahvilatuotteet ja myös catering yksityistilaisuuksiin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 44 2414 618 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.