(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

KOKKIA
henkilöstöravintola Keltasirkkuun aivan Pasilan aseman viereen

Työpaikkasi on ravintolassa, jossa monipuoliseen arkityöhön tuovat vaihtelua tilaustarjoilutehtävät ja edustustilaisuudet. Ravintolassamme pääset valmistamaan monipuolisesti erilaisia tuotteita. Valttejamme ovat maukas, itse alusta asti tehty ruoka, kotimaisuus sekä asiakasläheisyys.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen.  Työ on pääosin päivätyötä ja sijoittuu arkipäiviin. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat aidosti arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Sinulla on alan perusosaaminen ja olet innokas oppimaan uutta. Olet sosiaalinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Haluatko laittaa lusikkasi Leijonan soppaan?
Hae paikkaa 10.3.2020 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö p. 01043 20710.