(Poistunut julkaisusta)

Kokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsimme asiakkaallemme kahta (2) Kokkia Kalajoelle ja Ylivieskaan.

 

Hakemamme henkilö on sopeutuvainen ja hyvän huumorintajun omaava monitaituri; Pystyt yhtä taitavasti pyöräyttämään kädenkäänteessä lounaan 100 hengen porukalle tai loihtimaan alacarte-listalta herkkuja tilauksesta. Hakemamme henkilö on yhtä aikaa tiimipeluri, mutta pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn.

 

Töitä on tarjolla monipuolisesti lounasaravintolan tarjonnasta pizzan paistamiseen sekä ala carten valmistamiseen. Olethan siis mielellään taidoiltasi monipuolinen. Tehtävänkuvaukseen kuuluu luonnollisesti myös tiskaus, samoin kuin keittiön ylläpitosiivous. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja jo sopivasti työkokemusta keittiötyöskentelystä. Hygieniapassi on ehdoton edellytys tehtävään valitsemisen kannalta.

 

Töitä olisi tarjolla kesän ajan n. 80-100h / 3vkoa. Palkkaus maran tes mukaisesti.  Töiden aloitus touko-kesäkuussa.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta! Mikäli kiinnostuit paikasta, mutta asut vielä toistaiseksi toisella paikkakunnalla, ei hätää! Voimme auttaa asunnon hankkimisessa.

 Lisätietoja tehtävästä saatavilla arkisin klo 8-16 välillä p.044-412 4487 / Päivi tai p.044-412 4782 / Tea

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.