Kokki
Ruissalon Kylpylä, Sunborn Saga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Tule kesäksi Turun Ruissaloon! Täällä sinua odottavat aurinkoiset rannat, ainutlaatuinen luonto sekä upea sijainti aivan Turun edustalla meren rannalla. Ruissalossa koet vilkkaan kesäsesongin erilaisten asiakkaiden parissa, mukavassa tiimissä. Samalla saat kallisarvoista työkokemusta. Tätä ja paljon enemmän on kesä Ruissalossa.

Haemme KOKKIA Ruissalon Kylpylään. Voit olla vastavalmistunut, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta à la carte -keittiöstä tai useamman vuoden kokemuksella varustettu osaaja - tärkeintä on, että sinulta löytyy intoa oppia ja kehittyä omalla alallasi!

Tässä tehtävässä tarvitset:
-aiempaa kokemusta kokin työstä erityisesti à la carten ja buffetruuan valmistuksesta
-positiivista työskentelyasennetta - yksi tärkeimmistä arvoistamme on "yhdessä tekemisen ilo" - ajoittaisesta kiireestä huolimatta työpaikallamme korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
-kykyä hallita erilaiset tilanteet kesän vilkkaassa sesongissa
-joustavuutta ja halua työskennellä kaikkina viikonpäivinä työvuorojen mukaisesti
-suomen ja englannin kielen taitoa

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa ja kestää elo- tai syyskuun loppuun saakka. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa. 

Palkkauksessa noudatamme ensisijaisesti alan työehtosopimusta. Sekä konkareiden että tulevien ravintola-alan huippujen hakemukset ovat tervetulleita. Älä myöskään jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Ruissalon Kylpylä, Ruissalon kahvilat Honkapirtti ja Vanha Tammi sekä Naantalissa Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari. Sunborn on savuton työpaikka. Sunbornin työsuhde-edut mm. kylpylöiden ja kuntosalin vapaa käyttö saavat vuosi toisensa jälkeen kiitosta työntekijöiltämme. 


Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mahdollistamassa entistä parempaa kesätyötä.

Ethän jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän lyhyen hakemuksesi ja ansioluettelosi pian osoitteeseen rekry@sunborn.com viimeistään 29.2.2020, aiheeksi Kesätyö/Kokki/Ruissalo. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.  

Tutustu lisää: www.ruissalospa.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339667
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Keittiöpäällikkö Pasi Kannisto p. 044 55 66 156 pasi.kannisto@ruissalospa.fi