(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


ISS Ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Työssäsi valmistat monipuolisesti erilaisia herkullisia lounasruokia, osallistut monipuolisesti ravintolan kaikkiin työtehtäviin ja olet osana tiimiämme luomassa ensiluokkaista asiakaspalvelukokemusta asiakkaillemme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja töitä tehdään pääsääntöisesi arkisin klo 6-16 välillä. Joustavuus on valttia, sillä työ saattaa sisältää satunnaisia ilta- ja viikonloppuvuoroja.


Toivomme, että sinulla on jo useammalta vuodelta työkokemusta vastaavista kylmän- ja lämpimän keittiön tehtävistä ja haluat kehittyä työssäsi eteenpäin. Monipuolinen ravintola-alan tuntemus erilaisista tehtävistä on eduksesi luodessasi makumaailmoja keittiössämme. Meillä näkyy palvelualttius ja asiakaslähtöisyys joka päiväisessä työskentelyssämme ja tulet tarvitsemaankin erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos olet työotteeltasi ripeä ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Katsomme eduksi myös hygieniapassin, sekä työturvallisuuskortin.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.2.2020 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.