(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Allas Sea Pool

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

ALLAS SEA POOLILLE KOKIKSI

Allas Sea Poolilla on monipuoliset ravintolapalvelut niin ala carte-ravintolasta kahvilaan ja erilaisiin yritystapahtumiin. Nyt etsimme määräaikaisia kokkejakesäkaudeksi  täydentämään tiimiämme.

Allas on yhtä lailla kaupunkilaisten ja turistien suosiossa ympäri vuoden, joten töitä riittää kansainvälisessä ympäristössä Helsingin paraatipaikalla. 

Sinulle on kertynyt jo kokemusta muutaman vuoden ajalta erilaisten konseptien parissa ja myös ala carte-ravintolasta. Arvostamme kuitenkin eniten asennetta ja halua työskennellä laajassa kokonaisuudessa ja intoa kehittymiseen ja laadukkaaseen tekemiseen. 

Allas Caféessa tarjoilemme ennen kaikkea kahvilatuotteita, mutta myös lounasta ja iltaisin mm. salaatteja. Allas Wine& Dinen ruokatuote nojaa raaka-aineiden sesonkeihin, ei niinkään trendeihin tai kategorioihin. Lisäksi meillä järjestetään kokouksia ja muita erikokoisia yritystapahtumia, joissa ruoka on aina suuressa osassa.

Edellytämme sinulta: 

Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä aitoa kiinnostusta ruokaa ja raaka-aineita kohtaan.      Halua kehittyä ja kehittää tuotteitamme paremmaksi joka päivä. Positiivista fiilistä tekemisessä, halua ja paloa tehdä asiakkaat onnelliseksi. Joukkuepelaajan henkeä ja mielenkiintoa alaa kohtaan. 

Tarjoamme Sinulle: 

-kiinnostavan työympäristön Helsingin paraatipaikalla 

-laajan tiimin ja kannustavat työkaverit 

-hyvät henkilöstöedut 

-tulevaisuuden työpaikan ja mahdollisuuden edetä uralla 

-kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille hakemus, CV ja palkkatoiveesi tämän hakulomakkeen kautta 22.02.2020 mennessä. 

Työt ovat pääsääntöisesti määräaikaisia kesäkauden ajan ja alkavat sopimuksen mukaisesti viimeistään 1.4.2020. 

Lisätietoja tehtävästä saat keittiöpäälliköltämme Ville Kivimäeltä 040-569 9522

Lisätietoa Altaasta ja Nordic Urban Oy:stä:

www.allasseapool.fi

www.nordicurban.fi