Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista KOKKIA henkilöstöravintolaan HELSINKIIN ITÄ-PASILAAN.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme lounasravintolassa lämpimän ruoan valmistuksesta. Pääset tarvittaessa osallistumaan myös salaattien sekä kokous- ja vitriinituotteiden valmistukseen. Työsi sisältää asiakaspalvelua ja osallistut tarvittaessa myös muihin keittiön aputöihin. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 - 15 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työkokemusta henkilöstöravintolasta muutaman vuoden ajalta. Katsomme eduksesi alan koulutuksen sekä osaamisen myös kylmästä keittiöstä. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa sekä hyvän fyysisen peruskunnon. Toivomme, että nautit tiimityöstä, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Etsimme hyvää tyyppiä osaksi ammattitaitoista tiimiä, jolla on asenne kohdillaan sekä luovuutta ja omistautuneisuutta ruokaa kohtaan.


Tarjoamme aina turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi ammattitaitoiseen joukkoomme! Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 26.2.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337992
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki