(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Haemme innostavaan joukkoomme KOKKIA Hämeenlinnaan, Kaurialan keskuskeittiöön.

Etsimämme henkilö on tunnollinen kokki, joka viihtyy monipuolisissa ruuanvalmistustehtävissä. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin, suomen kielellä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä. Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistusta sekä monipuolisesti muita keskuskeittiön tehtäviä.

Edellytämme sinulta suurtalouskokin tutkintoa tai kokemusta suurkeittiöruoanvalmistuksesta sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta henkilöltä useamman vuoden työkokemusta isosta keittiöstä sekä dieettikokkikokemus-/koulutus on plussaa. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely tapahtuu pääasiallisesti arkisin. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen työtä pelkäämätön ja hersyvän iloinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia. Työ alkaa viimeistään 30.3.2020 tai mahdollisuuksien mukaan jo aiemmin.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen, hae tehtävää mahdollisimman pian. kuitenkin viimeistään 14.2.2020 mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikaista kokin työtehtävää samasta kohteesta hakeneet hakijat huomioidaan haussa.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Sanna Savolainen numerosta 040 868 6009, soittoaika ti-to klo 8-15.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan kaupunkilaisia syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Asiakaskuntamme koostuu 1 - 100 vuotiaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.