Kokki
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko intohimoisesti ruuanlaittoon suhtautuva kokki, jolla pysyy kauhat käsissä myös paineen alla? Etsit kenties monipuolista työtä, joka antaa sinulle joustoa vapaa-aikaasi? Jos vastasit kyllä, niin siinä tapauksessa tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten. Etsimme siis KOKKIA, joka on valmis työskentelemään Route24 -huoltoasemalle Vesivehmaalle sekä Ranch Clubilla Niemen satamassa Lahdessa.

Route 24 on täyden palvelun huoltoasema Gulf-lipun alla, 24-tien varressa Vesivehmaalla. Ravintolassamme tarjolla arkisin oman keittiön täyttävät lounaat noutopöydästä. Carte-listalta herkullista pihviä, burgeria, pizzaa tai kevyempään nälkään vaikka salaattiannos. Myymälästämme löydät oman leipomomme herkkuja ja laajan valikoiman tuotteita myös auton hoitoon.

Niemen venesataman helmi Ranch Club ravitsee niin nälkäiset ja janoiset kulkijat kuin veneetkin. Arkisin klo 10.30-14.00 noutopöydästämme tarjolla runsas lounas, keittoineen ja salaattipöytineen. Cartelistaltamme mm. Pancho Villa Express burgerit, burritot, pihvit ja salaatit. Talon omat pizzat, frittikorit, salaatit ja hot wingsit paikalla herkuteltaviksi tai mukaan vietäväksi.

Sinun työtehtäviisi kuuluu monipuolinen keittiötyöskentely noutopöydän ja a la carte- annosten valmistuksesta muihin yleisiin keittiötöihin, joten tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Työn punaisena lankana on kuitenkin laatu ja loistavan asiakaskokemuksen tarjoaminen asiakkaille. Sinulla tulisi olla jo hieman kokemusta a la carte-annosten valmistamisesta. Tuothan hakemuksessasi esille mitä kaikkea osaatkaan.

Sinulle on tiedossa työpaikka, jossa pääset työskentelemään laadukkaassa työympäristössä ja tekemään työtä hyvillä työvälineillä. Työtä on arviolta vuodeksi noin 30h/vko, kesäkaudella pääset työskentelemään täysipäiväisesti. Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla.

Jos koet olevasi etsimämme innostunut ruuanlaittaja, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarpeen tullen saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1336226
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme