(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA asiakaskohteeseemme Vaasaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Työssäsi valmistat monipuolisesti erilaisia herkullisia lounasruokia, kokoustarjoiluita sekä vitriinituotteita osana n. 15 hengen tiimiämme teollisuusympäristössä. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä noutopöytätuotteita. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja töitä tehdään pääsääntöisesi arkisin päiväsaikaan.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta haluat silti kehittyä työssäsi eteenpäin. Osaat valmistaa monipuolisesti lounaita sekä kokoustarjoiluita ja vitriinituotteita. Sinulla on vahva näyttö käytännön osaamisestasi sekä näitä tukeva koulutustausta. Monipuolinen ravintola-alan tuntemus erilaisista tehtävissä on eduksesi luodessasi uusia makumaailmoja keittiössämme. Meillä näkyy palvelualttius ja asiakaslähtöisyys joka päiväisessä työskentelyssämme. Viihdyt tehtävässä, jos olet työotteeltasi ripeä ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Sinulla on myös hygieniapassi sekä ajokortti kuljetuksia varten. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2020 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Sanna Ström 050 477 4139.


ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.


We are now looking for professional CHEF to join our team in Vaasa.

As a Chef you prepare variously different kinds of delicious, fresh and esthetic meals for lunch buffet, conference catering and coffee shop pastries. You will work on a day shift as a part of our team of 15 people in staff restaurant. Employment is permanent / full time and will begin as soon as possible.

To achieve success, a Chef will possess the following:
•A few years experience on related tasks
•Suitable educational backround
•Versatile knowledge and undertanding of restaurant business
•Customer service oriented person
•Excellent co-operation skills
•Productive and can-do attitude
•Hygiene passport and driving license
•Occupational safety card is an asset
•Good physical condition

We provide you an interesting job in our professional team and support of big and international company. Join our team and help us to exceed our customers´expectations every single day!

We look forward to receiving your application. Please send your application by clicking the link to apply or on out website www.iss.fi, no later than 24th January 2020.