(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Etsimme asiakkaallemme Kuopioon à la carte-ravintolaan KOKKIA kevät- ja kesäsesonkiin!

Kokkina työnkuvaasi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät painottuen kuitenkin à la carte-annosten valmistukseen.

Edellytämme:
- alan koulutusta ja/tai työkokemusta
- reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön
- hyviä tiimityöskentelytaitoja

Aiempi kokemus kokin tehtävistä on eduksi, mutta työ voi sopia myös opiskelijalle tai vastavalmistuneelle sillä avain onnistumiseen on aito intohimo alaa kohtaan ja halu oppia ja kehittyä!

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2020. Talvella ja keväällä töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, kesällä kokopäiväisesti. Töitä tehdään ravintolan aukioloaikojen mukaisesti kahdessa vuorossa lounasajasta iltaan saakka. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”Hae työtä”-linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Mari Miettinen, 040 175 7224 (ma-pe klo 8-16), mari.miettinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.