(Poistunut julkaisusta)

KOKKI
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme yhteistyössä asiakkaamme kanssa

KOKKIA

vakituiseen työsuhteeseen lounasravintolaan Helsinkiin.


Ravintola toimii Eiran aikuislukion yhteydessä, missä on tarjolla päivittäin itse tehtyjä kahvilatuotteita ja monipuolinen lounasbuffet. Ravintola on avoinna kaikille ja palvelukokonaisuuteen kuuluu olennaisesti catering- ja tilaustoiminta.

Arvostamme:

Oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja ja joustavuutta.

Teet mielelläsi töitä ihmisten parissa ja kykenet myös työskentelemään itsenäisesti.

Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja oystyt mukautumaan muuttuviin tilanteisiin työssäsi sekä tuet toiminnallasi hyvää yhteishenkeä.

Ennen kaikkea sitä, että teet erinomaista ruokaa!

Edellytämme sinulta:


Alan koulutusta
Erinomaista ruoanlaittotaitoa
Iloista, positiivista ja käytännönläheistä ajattelutapaa
Suomen- ja englannin kielen taitoa
Hygieniapassia
Perus atk-taitoja
Kassatyöskentelyn kokemusta


Tarjoamme sinulle:


Esimiesten ja työyhteisön vahvan tuen
Vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan
Työmatkatuen ja yrityksen henkilöstötilaisuudet
Koulutus- ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia
Kattavan työterveyshuollon lääkärikeskus Mehiläisessä
Mahdollisuuden työskennellä konsernin muissa toimipisteissä


Toimit tehtävässä keittiöpäällikön alaisuudessa ja yhteistyössä muun ravintolahenkilöstön kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun alussa, kerrothan myös milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostitse tai nettisivuillamme www.lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa heti. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen