(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Koti Pizza

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista henkilöä, joka omaa myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, A la carte annoksien tekeminen sekä lounaan valmistaminen.

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on muuten kokemusta ammattimaisesta ruuanlaitosta ja asenne kohdillaan!

Töitä on tarjolla osa-aikaisesti 90/3. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, salmonellatodistus. Työn aloitus sopimukseen mukaan.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä!