(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Radisson Blu Aleksanteri Hotel/ kokki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kodin tunnelmaa rakastavan ihmisen unelmahotelli, joka tarjoaa arjen luksusta. Helsingin sydämessä, kauniiden design-kortteleiden keskellä, yhdistyvät kotoisan boutique-hotellin ja kansainvälisen hotelliketjun laadun parhaat puolet. Talo tulvii runsaasti yksityiskohtia ja kussakin huoneessa voi aistia ainutlaatuisen ja aidon helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa. Sisään astuessasi saavut suoraan talon sydämeen, Aleksanteri Lounge-ravintolaan, jonka rennossa tunnelmassa voit nauttia tähän päivään moderoituja klassikko-cocktaileja ja rentoa ruokaa. Kokoukset ja juhlat sujuvat kodikkaassa ympäristössä joko viihtyisässä Kirjasto-kabinetissa, luovaan työskentelyyn soveltuvassa Loftissa hotellin kattohuoneistossa tai Aleksanteri Lounge Privaatissa.

ETSIMME NYT KOKKIA RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTELIIN

Hakemallamme henkilöllä on mutkaton suhtautuminen työskentelystä yli osastorajojen, sillä hän tulee toimimaan sekä monipuolisissa kokin tehtävissä huolehtien niin aamiaisesta, lounaasta kuin á la Cartesta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti ja olet innostunut toteuttamaan ja kehittämään ravintolan ruokatuotteita. Mikäli kannat aidosti vastuuta omasta työstäsi ja työskentelyotteesi on itsenäinen, laita hakemus tulemaan!

Odotamme sinulta:

- positiivista ja ulospäinsuuntautunutta Yes I Can! asennetta
- tarkkuutta, tehokkuutta ja omatoimisuutta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- valmiutta vuorotyöhön
- suomen- ja englanninkielen taitoa
- RIS ja Opera -järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

- vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
- vahvan tuen ja ammattitaitoisen työyhteisön
- mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
- kotoisan työympäristön, jossa sinä ja ammattitaitosi pääsevät loistamaan
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, tulospalkkiojärjestelmän ja uramahdollisuudet jatkossa

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 90 h / 3 vko. Edellytämme hygieniapassia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esko Rebstock p. 050 307 7458, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta viimeistään 12.12.2019.

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).