(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Radisson Blu Plaza Hotel / Plaza Restaurant keittiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä.

Radisson Blu Plaza Hotel on aina ollut yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista. Trend-setterit, kulttuurinnälkäiset ja kansainvälisen liike-elämän edelläkävijät ovat aina kerääntyneet nauttimaan ikonisen tapahtumatalon miljööstä ja tunnelmasta.

OLETKO ETSIMÄMME KOKKI RAVINTOLA PLAZAAN?

Haemme kahta (2) kokkia Ravintola Plazaan. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti, olet luonteeltasi tarkka, yhteistyökykyinen ja omatoiminen sekä pystyt työskentelemään kiireessä ja paineen alaisena. Työ on vuorotyötä.

Arvostamme joustavuutta, huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja ja työvälineitä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa ketjumme lippulaivassa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Työaika on 90h/3vk, sopimus on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hauta 050 460 1048. Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä cv 19.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).