(Poistunut julkaisusta)

kokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Kokkia Sotkamoon.

 

Hakemamme henkilö on sopeutuvainen ja hyvän huumorintajun omaava monitaituri; Pystyt yhtä taitavasti pyöräyttämään kädenkäänteessä lounaan yli 100 hengen porukalle tai loihtimaan alacarte-listalta herkkuja tilauksesta. Hakemamme henkilö on yhtä aikaa tiimipeluri, mutta pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn.

 

Töitä on siis monipuolisesti eri tyyppisissä ravintoloissa, aina lounasaravintolan tarjonnasta pizzan paistamiseen sekä aamupalan teosta sporttibaarin rennonletkeään tarjontaan. Olethan mielellään taidoiltasi monipuolinen. Tehtävänkuvaukseen kuuluu luonnollisesti myös tiskaus, samoin kuin keittiön ylläpitosiivous. Töitä olisi tarjolla jatkuvasti ja n. 80-100h / 3vkoa. Palkkaus vähintään maran tes mukaisesti, voi olla mahdollisuus myös sopimuspalkkaan. Töiden aloitus joulukuussa.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytointivastaava Tea Södö, p. 044 - 412 4782 tai tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.