(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Onko intohimonasi ruoanlaitto ja kaipaat uusia haasteita?

Haemme ravitsemukseen perehtynyttä KOKKIA kouluravintolaan Etelä-Haagaan.

Valmistat maistuvaa ja terveellistä lounasruokaa sekä erityisruokavalioaterioita ja kasvisruokaa. Tarvittaessa teet myös herkullista tarjottavaa kahvilaan ja kokoustarjoiluihin. Osallistut myös asiakaspalveluun, raaka-aineiden tilauksien tekemiseen ja puhtaanapitoon. Pidät lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja oheiskasvattajan toimimisesta. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.30 – 15.30 välille, mutta satunnaisesti on myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia.

Edellytämme työkokemusta julkisissa ruokailupalveluissa tai henkilöstöravintolassa ja kokemusta suurten ateriamäärien valmistamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen dieettikokkina sekä vuoropäällikkönä toimimisesta. Olet luotettava, täsmällinen ja työotteeltasi ripeä. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Arvostamme kokemusta tuotannon suunnittelusta erilaisten sähköisten järjestelmien, kuten Aromin, avulla ja halukkuutta osallistua työmme kehittämiseen. Edellytämme hygieniapassia. Työturvallisuuskortti, EA-kortti ja ravitsemus- ja ympäristöpassit katsotaan eduksesi. Oppilaitosympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.10.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -