(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja kaipaat uusia haasteita? 


Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA henkilöstöravintolaan Jyväskylään.


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä henkilökunta osallistuu palveluidemme kehittämiseen.


Vastaat tehtävässäsi lounasruoan päivittäisestä valmistuksesta henkilöstöravintolassa, raaka aineiden tilauksesta sekä muista lounaskeittiön tehtävistä. Työ on osa-aikainen ja sijoittuu tehtäväksi arkisin kello 6-15 välillä. Tulevaisuudessa mahdollisuus viikonlopputöihin. Töitä on tarjolla keskimäärin 6-7,5 tuntia päivässä ja 30-37,5 tuntia viikossa.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla koulutuksen lisäksi myös kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa. Sinulla on alalla tarvittavaa pelisilmää, halua palvella asiakkaita sekä omaat tarvittaessa myös itsenäisen työotteen. Työssä menestyminen vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygieniapassin katsomme eduksi.


Tule kanssamme rakentamaan ravintolakokemusta asiakkaallemme ja osaksi tiimiä, joka toteuttaa ISS:n visiota tulla maailman parhaaksi palveluyrityksesi suurella sydämellä ja 110 prosenttisesti joka ikinen päivä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä töitä innostuneessa ympäristössä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Tutustu täällä lisää ammattilaisiimme ja anna meidän vakuuttaa sinut. 

Kuulostiko työ omalta? Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 20.10.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -