(Poistunut julkaisusta)

Kokki
JUVENES OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme asiakkaallemme kokkia - Juvenes ravintoloihin.

Oletko etsimässä kokintyötä, jossa on lisämausteena monipuolinen työnkuva? Tässä se olisi!

Etsimme kokkitaitoista työntekijää ravintola Juvenes: Skene ja Pripoli. Skene toimii SAMKin Kampuksella. Teknologiakeskuksen sydämessä toimii hyvän ruuan ja palvelun Ravintola Pripoli.

Työhön soveltuu ravintola-alan konkari tai vasta kokin töitä aloitteleva innokas oppija. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Tehtävässä pärjää parhaiten valmistunut kokki tai kokin opintojaan viimeistelevä opiskelija. Luonnistuuhan maittavan lounasruoan teko sinulta?

Työympäristösi on opiskelija- ja henkilöstöravintola, jonka palveluihin kuuluu myös kahvila-, kokous- ja edustustarjoilujen järjestäminen. Etsimällämme henkilöllä on maistuvan ruoan valmistaminen sydämen asia. Työvuorot ovat pääasiassa aamupainotteisia, arkipäivisin. Satunnaisesti voi olla ilta- ja viikonloppuvuoroja tilaisuuksien mukaan. Työtunteja on tarjolla n. 20-25h/vko

Odotamme sinulta:

  • Asennetta

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

  • Hyviä tiimityötaitoja

  • Organisointikykyä

Edellytykset työn saannille:

  • Hygieniapassi

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin. Toivomme henkilön pystyvän aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen 15.12.2019 asti ja jatkuu mahdollisesti tammikuun 2020 aikana touko-kesäkuulle.

Rekrytointia hoitaa Barona Pori.