(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Onko sinulla palava halu ruoanlaittoon?

Me etsimme nyt Haukiputaalle ammattitaitoista Kokkia huippuporukkaan.
 
ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä vastaat valmistavan keittiön monipuolisista tehtävistä,  ruoan valmistuksesta lounaslinjaston täyttämiseen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-14:30. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 20.12.2019 asti, jonka jälkeen mahdollisesti jatko mahdollinen.
 
Toivomme, että sinulla on näkemystä isoista keittiöistä ja pelisilmää niissä työskentelyyn, ja jaksat puhaltaa työkavereiden kanssa yhteen hiileen. Tehtävä edellyttää alan työkokemusta sekä alan koulutuksen. Työssäsi tarvitset myös hygieniapassin, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulta tulemme pyytämään rikostaustaotteen.
 
Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.
 
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 19.9.2019.
 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -