(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme nyt joustavaa ja palvelualtista KOKKIA viihtyisään henkilöstöravintolaamme Nurmijärven Rajamäelle.

ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasravintolapalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Tehtävässä vastaat päivittäisestä linjastolounaan sekä –päivällisen valmistamisesta 180 - 250 henkilölle. Työnkuvaasi kuuluu ruoanlaiton lisäksi myös linjaston ylläpitoa ja salityöskentelyä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Tiimiisi kuuluu ravintolapäällikön lisäksi kokki ja kaksi ravintolatyöntekijää. Tuuraat tarvittaessa myös ravintolapäällikköä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30–18.30 välillä. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2019 asti.

Edellytämme sinulta alan ammattitutkintoa ja vähintään vuoden kokemusta ravintola-alan tehtävistä, keittiön puolelta. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja idearikas, ja sinulla on hyvä paineensietokyky kovankin kiireen keskellä. Sinulla on hyvä suomen kielen taito, perustason IT-taidot ja olet kiinnostunut myös kehittämään omaa työtäsi sekä osaamistasi ravintolan kaikilla osa-alueilla. Edustusvalmius on plussaa. Kohteen sijainnista johtuen mahdollisuus käyttää omaa autoa on suotavaa.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 27.9.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikan täytämme heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -