(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Suomessa liikennöimme Helsingistä ja Turusta käsin. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että jokainen lähtö olisi täynnä iloisia matkustajia. Matkustajia, jotka palaavat satamaan täynnä hyviä risteilymuistoja. 

 

Haemme nyt keittiöalan ammattilaisia vakinaiseen työsuhteeseen kokiksi Tallink Silja Oy:n laivoille

Toimenkuva muodostuu ruoanvalmistuksen eri vaiheista kuumakeittiöstä kylmäkeittiöön.  Haettavalta henkilöltä odotamme  kylmän ja lämpimän keittiön vahvaa osaamista sekä alan koulutusta. Vastaat omalta osaltasi siitä ruoan korkeasta tasosta, josta meidät tunnetaan ja jota asiakkaamme meiltä odottavat.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta gastronomiaan, taloudellista ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä uudistaa ja uudistua. Toimit tuloksellisesti tiimin jäsenenä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Näiden ominaisuuksien lisäksi sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus kokkina / kylmäkkönä työskentelystä. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi - työkielenä on suomi. 

 

Tarjoamme sinulle:

- rennon, kansainvälisen ja innostavan työilmapiirin

- mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen

- vaihtelevat työtehtävät

- hyvän työyhteisön

- kattavan työterveyshuollon

- hyvät työsuhde-edut

- kilpailukykyisen palkan

- pitkät vapaat (laivoillamme tehdään pääsääntöisesti noin viikon työjaksoa minkä jälkeen on samanpituiset vapaat)

 

Laivatöiden viranomaisvaatimuksena ovat voimassa oleva passi ja laivaväen lääkärintodistus (sisältäen huumausainetestauksen) sekä Trafin myöntämä Security Awareness-lisäpätevyys (näitä ei tarvita vielä hakuvaiheessa). 

 

Hae tehtävää oheisella hakukaavakkeella viimeistään 31.8.2019. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.