(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Oletko osaava keittiöalan ammattilainen ja nautit siitä, kun saat tehdä maukasta ruokaa ja leivonnaisia lähi- ja luomu raaka-aineista?

Haemme Kirkkonummelle Hilan ja Hvittorpin kurssikeskuksiin Catering-palveluihin kokkeja heinä- lokakuuksi 2019. Tehtävät ovat määräaikaisia kesälomasijaisuuksia kestoltaan 1-4 kuukautta. Työsuhteen aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset tuottamaan palveluja kaikenikäisille asiakkaille. Kurssikeskuksissa järjestetään leirejä, kokouksia ja muita tapahtumia, joihin tuotamme catering-, siivous- ja majoituspalvelut. Työtehtäviä ovat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan valmistaminen, salaattien valmistus, leipominen, astiahuolto, asiakaspalvelu, puhtaanapito keittiössä ja leirikeskuksessa. Työ Hilassa ja Hvittorpissa on vaihtelevaa ja jokainen päivä on taatusti erilainen.

Edellytämme hakijalta alan perus- tai ammattitutkintoa ja työkokemusta kokin tehtävästä. Lisäksi pitää olla hyvä erikoisruokavalioiden tuntemus, positiivinen ote työhön sekä taito työskennellä vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Innostunut ja reipas työtiimi odottaa sinua!

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikoittainen työaika on n. 38:45h. Tehtävän perustuntipalkka on tehtävän vaativuuden mukaan 11,78 - 12,36 €/h, lisäksi mahdollinen kokemuslisä. Tehtävässä on koeaika, joka on puolet palvelussuhteen kestosta. Hakuaika päättyy 11.8.2019. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työmatkoja varten tarvitset oman auton tms. Hvittorpiin ei ole julkista liikennettä, Hilaan julkinen liikenne ei kata kaikkia työaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palveluesimies Marjo Törmänen 9.7 ja 10.7 klo 14-16.00.
p. 050 522 0019 tai marjo.tormanen(at)evl.fi tai

Ruokapalveluesimies Janna Kosonen
janna.kosonen@evl.fi, p. 050 4320 951

Hilan leirikeskus: Saarentie 50, 02480 Kirkkonummi.
Kokous- ja kurssikeskus Hvittorp: Hvittorpintie 243, 02430 Masala.