(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Oletko osaava keittiöalan ammattilainen ja nautit siitä, kun saat tehdä maukasta ruokaa ja leivonnaisia lähi- ja luomu raaka-aineista?

Hilan leirikeskuksessa on avoinna kokin tehtävä. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset tuottamaan palveluja kaikenikäisille asiakkaille. Hilassa järjestetään leirejä, kokouksia ja muita tapahtumia, joihin tuotamme catering-, siivous- ja majoituspalvelut. Työtehtäviä ovat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan valmistaminen, salaattien valmistus, leipominen, astiahuolto, asiakaspalvelu, puhtaanapito keittiössä ja leirikeskuksessa. Työ Hilassa on vaihtelevaa ja jokainen päivä on taatusti erilainen. Meillä et pääse pitkästymään!

Hilan leirikeskus sijaitsee Kirkkonummella suojaisan merenlahden rannalla Linlon lähellä.

Edellytämme hakijalta alan perus- tai ammattitutkintoa ja työkokemusta kokin tehtävästä. Lisäksi pitää olla hyvä erikoisruokavalioiden tuntemus, positiivinen ote työhön sekä taito työskennellä vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Innostunut ja reipas työtiimi odottaa sinua!

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikoittainen työaika on 38h 45min. Kokin peruspalkka on 2037,31 €/kk, lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta työkokemuksen mukaan. Tehtävä alkaa 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Julkinen liikenne ei kata kaikkia työaikoja. Työmatkoja varten tarvitset oman auton tms.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palveluesimies Marjo Törmänen 9.7 ja 10.7 klo 14-16.00.
p. 050 522 0019 tai marjo.tormanen(at)evl.fi tai

Ruokapalveluesimies Janna Kosonen
janna.kosonen@evl.fi, p. 050 4320 951

Hakuaika päättyy 11.8.2019. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Hilan leirikeskus sijaitsee Kirkkonummella. Osoite on Saarentie 50, 02480 Kirkkonummi