(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Oletko osaava keittiöalan ammattilainen ja nautit siitä, kun saat tehdä maukasta ruokaa ja leivonnaisia lähi- ja luomu raaka-aineista?

Kokous- ja kurssikeskus Hvittorpissa on avoinna kokin tehtävä. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset tuottamaan palveluja kaikenikäisille asiakkaille. Hvittorpissa järjestetään leirejä, kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia, joihin tuotamme catering-, siivous- ja majoituspalvelut.

Työtehtäviä ovat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan valmistaminen, salaattien valmistus, leipominen, astiahuolto, asiakaspalvelu, puhtaanapito keittiössä ja kurssikeskuksessa. Työ kurssikeskuksessa on vaihtelevaa ja jokainen päivä on taatusti erilainen. Meillä et pääse pitkästymään!

Hvittorp sijaitsee Kirkkonummella Vitträsk - järven rannalla luonnon keskellä.

Edellytämme hakijalta alan perus- tai ammattitutkintoa ja työkokemusta kokin tehtävästä. Lisäksi pitää olla hyvä erikoisruokavalioiden tuntemus, positiivinen ote työhön sekä taito työskennellä vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Innostunut ja reipas työtiimi odottaa sinua!

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikoittainen työaika on 38h 45min. Kokin peruspalkka on 2037,31 €/kk, lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta työkokemuksen mukaan. Tehtävä alkaa 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Kurssikeskuksiin ei ole julkista liikennettä. Työmatkoja varten tarvitset oman auton tms.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palveluesimies Marjo Törmänen 9.7 ja 10.7 klo 14-16.00.
p. 050 522 0019 tai marjo.tormanen(at)evl.fi tai

Ruokapalveluesimies Janna Kosonen
janna.kosonen@evl.fi, p. 050 4320 951

Hakuaika päättyy 11.8.2019. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Hvittorp sijaitsee Kirkkonummella. Osoite on Hvittorpintie 243, 02430 Masala.