(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Onko intohimonasi ruuan valmistus ja asiakaspalvelu?


Etsimme nyt iloiseen joukkoomme KOKKIA vahvistamaan tiimiämme Vantaan Hakkilassa.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Tehtävässä vastaat maittavien ja ravitsevien lounasruokien valmistuksesta ja esillepanosta asiakaskohteessamme teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 06-15 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Tehtävään edellytetään koulutusta alalle, esim. suurtalouskokinperustutkintoa, sekä kokemusta henkilöstöravintolan kokin tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta.  Työssäsi tarvitset lisäksi hygieniapassia, hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, iloista asiakaspalveluasennetta ja
hyvää tiimityöskentelytaitoa. Taito ja kokemus valmistaa edustuslounaita katsotaan eduksi. Kohteen sijainnista johtuen mahdollisuus käyttää omaa autoa on eduksi.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi ja edetä urallasi sekä mielenkiintoisen työn. Huolehdimme työntekijöistämme ja heidän työhyvinvoinnistaan, sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa alan parasta palveluasennetta.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 11.8.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -