(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja kaipaat uusia haasteita?

Haemme nyt KOKKIA lounasruuan ja kahvilatuotteiden valmistukseen Porvooseen.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi lounasruoan päivittäisestä valmistuksesta, kahvilatuotteiden valmistuksesta sekä muista lounaskeittiön ja kahvilan tehtävistä. Työ on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu arkipäiville kello 06-19 välille.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla iloista asiakaspalveluasennetta ja intohimoa ruuanlaittoon. Eduksi katsomme koulutuksen ja kokemuksen alalta sekä hygieniapassin. Toimit tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa. Sinulla on alalla tarvittavaa pelisilmää, tiimityötaidot kunnossa sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi, mahdollisuuden kouluttautua ravintola-alan ammattilaiseksi ja ison yrityksen tuen urasi jokaiseen vaiheeseen.

Kuulostiko työ omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 14.7.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Tehtävä alkaa 12.8.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -