(Poistunut julkaisusta)

Kokki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle kokkia kesätyöhön Hyvinkään ABC:n ravintolaan.

Hyvinkään ABC Ravintola avattiin syyskuussa 2018. Täysin uudistettu ravintolamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Peltokuumolantie 2:ssa. 24h ravintolamme tarjoaa sinulle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään ja luomaan uutta - hyvällä, positiivisella ja rennolla asenteella.

Huipputyypin tunnistaa asenteesta. Tule mukaan!

Etsimme kokkia, joka pitää kiireenkin keskellä yllä hyvää työfiilistä ja yhteishenkeä myös salihenkilökunnan kanssa. Sinulla on hymy herkässä ja omaat positiivisen ja reippaan otteen työhösi. Asenteeltasi olet iloinen tiimipelaaja ja kiireessäkin tähtäät parhaaseen työsuoritukseen pitäen asiakaslähtöisyyden ohjenuoranasi.

Töitä on tarjolla 90h/3vk ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla syyskuun alkuun saakka.


Edellytämme sinulta

- Itsenäistä työotetta
- Aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan valmistukseen
- Hyvää paineensietokykyä ja ripeää työotetta


Tarjoamme sinulle

- Loistavat työkaverit
- Hyvät urakehitysmahdollisuudet
- Monipuoliset työtehtävät


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi tai jätä meille CV:si. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja kutsumme hakijat hakemusten perusteella videohaastatteluun, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Muista myös liittää hakemukseesi suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi