(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Ravintola-alan ammattilainen, kesä tulee! Tahdotko työskentelemään keskelle upeita maisemia, Päijänteen rannalla sijaitsevan upean terassin miehistöön? Etsimme vastuullista ja ammattitaitoista Kokkia Sysmän Marinaan.

Marina on kesäkeittiön ehdoton suosikki Sysmän sydämessä. Upeiden maisemien ympäröimä ravintola sijaitsee Päijänteen rannalla ja tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia. Marinassa asiakkaat viihtyvät mainiosti myös, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Lasitetulla terassilla voi fiilistellä auringonlaskua järvimaisemassa tai kaunista satamaa.

Etsimme ravintolan kokkia kesän ajaksi. Hakemallamme henkilöllä löytyy kokemusta kokin töistä, ottaa vastuuta, voimassa oleva hygieniapassi, raaka-aine tuntemusta sekä alan koulutus. Kokin tehtävä on vastuullinen ja kesäauringossa myös ajoittain kiireinen. Menestyäkseen tehtävässä on sinulla hyvä olla kokemusta vastaavanlaisesta ympäristöstä ja paineen alla työskentelystä. Arvostamme aiempaa kokemusta kiireisestä sesongista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aurinkoista ja palvelulähtöistä työskentelyotetta!

Työt alkavat heti ja Marinan maisemista pääsee nauttimaan aina Elokuun loppuun asti. Tarjoamme ilmaisen asunnon työkuukausien ajaksi!

Näetkö jo itsesi tässä unelmien kesätyössä? Mikäli tunnistit ylläolevasta itsesi, tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun! Jätä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olisit nappivalinta Jos jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Baronan henkilöstökonsulttiin.