(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA Danske Bankin pääkonttoriin Länsi-Pasilaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi korkeatasoisen lounasruoan valmistamisesta. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä tarjoiluja noutopöytiin ja olet ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Olet innostunut persoona ja työotteeltasi ripeä ja asioita eteenpäin vievä. Sinulla on vähintään parin vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, vahva näyttö käytännön osaamisestasi sekä alan koulutus. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset työssäsi sekä englannin-, että suomen kielen suullista osaamista. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7-17 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa.

Oletko valmis tarttumaan haastatteluun? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 29.4.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.

- ISS on savuton työpaikka -