Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Haemme nyt ammattitaitoisia KOKKEJA asiakaskohteeseemme Vaasaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Työssäsi valmistat
 monipuolisesti erilaisia herkullisia lounasruokia, kokoustarjoiluita sekä vitriinituotteita osana n. 15 hengen tiimiämme teollisuusympäristössä. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä noutopöytätuotteita. Työ alkaa kesäkuun aikana, työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja töitä tehdään pääsääntöisesi arkisin päiväsaikaan. 

Toivomme
, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta haluat silti kehittyä työssäsi eteenpäin. Osaat valmistaa monipuolisesti lounaita sekä kokoustarjoiluita ja vitriinituotteita. Sinulla on vahva näyttö käytännön osaamisestasi sekä näitä tukeva koulutustausta. Monipuolinen ravintola-alan tuntemus erilaisista tehtävissä on eduksesi luodessasi uusia makumaailmoja keittiössämme. Meillä näkyy palvelualttius ja asiakaslähtöisyys joka päiväisessä työskentelyssämme. Viihdyt tehtävässä, jos olet työotteeltasi ripeä ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Sinulla on myös hygieniapassi sekä ajokortti kuljetuksia varten. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin. 


Tarjoamme
 sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

 

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.4.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana saapumisjärjestyksessä. Toteutamme haastattelujen ensimmäisen kierroksen rennon ja helpon videohaastattelun avulla. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Sune Glader (puh. 040 553 8922). 

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261137
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa