(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Oy Botta Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

BOTTALLE KOKIKSI!

Oy Botta Ab on ravintolayhtiö, johon kuuluu kolme ravintolaa – Manala, St. Urho´s Pub ja tilausravintola Ostrobotnian Juhlakerros.

Etsimme kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme vuoden tai parin työkokemusta ja soveltuvaa koulutusta, mutta arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja nopeutta. Tarjoamme työtehtäviä lounas-, a la carte- ja tilausravintolan tarpeiden mukaan, Bottan kolmen eri ravintolan ruoat tehdään samassa keittiössä. Työaika vaihtelee klo 8-03:30 välillä, yötyöt painottuvat viikonloppuihin.

Oy Botta Ab on vakavarainen työnantaja, yhtiö on perustettu vuonna 1970 ja on yksi Helsingin vanhimmista ravintolayhtiöistä. Oy Botta Ab:n omistavat Helsingin Yliopiston pohjalaiset osakunnat ja se on yksityinen yritys.

Työtahti keittiössä on välillä kovakin, joten toivomme että olet oma-aloitteinen ja ainakin kertaalleen jossain liemessä keitetty. Pidämme puolestamme huolen kannustavasta ilmapiiristä ja huolellisesta perehdytyksestä, Bottan esimiehet ja koko keittiötiimi ovat erittäin kokeneita keittiöalan ammattilaisia. Työajat ovat soviteltavissa ja vapaatoiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Työntekijöille on tarjolla laaja työterveyshuolto, virkistyspäiviä ja muita pienempiä kannustimia.

Jos tunnet vetoa kokin tehtävään, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen mikko.nyman@botta.fi, aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.