(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Ravintola Bufferi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Bufferi on viihtyisä lounas- ja klubiravintola Pirkkala Golfissa ja Nokia River Golfissa, Pirkanmaalla. Lounaan, ála carten ja vitriiniherkkujen lisäksi Bufferi tarjoaa catering-palveluita yksityistilaisuuksiin, saunailtoihin, yrityspirskeisiin ja kokouksiin. Pitopalvelu on mahdollista toteuttaa joko Bufferin tiloissamme Pirkkalassa tai Nokialla, tai tilaajan valitsemassa sijainnissa.

Kaikki annokset pohjautuvat lähituottajien raaka-aineisiin ja käsillä tekemiseen. Bufferissa voi valita ultimaattisia superherkkuja tai terveellisempiä vaihtoehtoja – tai ottaa vaikka molemmat! Bufferi kehittää menujaan jatkuvasti ja ottaa mielellämme toiveita ja ajatuksia vastaan.

Haemme nyt asiakkaallemme Bufferille KOKKEJA nuorekkaaseen porukkaan kesäksi Pirkkalaan.

Edellytykset hakijalle:
- Aiempaa kokemusta vähintään lounaskokin tehtävistä
- Anniskelu- ja hygieniapassi
- Itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
- Oma-aloitteinen
- Halu oppia lisää ja kehittyä
- Hyvä asenne työhön

Töitä on tarjolla arviolta huhtikuusta syyskuuhun. Viikkotunnit keskimäärin vähintään 30h/vko, vaihtelee kelien mukaan. Työaika noin klo 6:00-22:00. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä on monipuolinen; lounasta, ála carte, kahvilatuotteet ja myös catering yksityistilaisuuksiin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952