(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Juvenes ravintola Komia & Idea

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Talven vaihtuessa kevääksi ravintoloissa alkaa aikamoinen tohina. Väki odottaa jo vesi kielellä pöydässä. Mutta kuka laittaisi ruoan?

Haemme nyt osaavaa KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Seinäjoen Juvenes-ravintoloihin. Työ sisältää vuoroja ravintola Komiassa ja ravintola Ideassa Framilla. Komian ja Idean toiminnnan perusta on monipuoliset lounas- ja kokouspalvelut. Puitteet kauniissa jokirantamaisemassa tarjoavat oivan paikan myös juhlatilaisuuksiin, joten catering-palvelut ovat vahva osa heidän arkeaan. Kokkina olet merkittävä osa heidän tiimiään, jolla tarjotaan asiakkaille onnistuneita kokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaan. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin.

Ketä haemme? Haemme työhön henkilöä, joka hoitaa työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan konkari tai työuraasi vasta vähemmän kartoittanut. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä uuden työn pariin ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Miten mukaan? Päästäksesi osaksi huipputiimiä, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Tartu siis toimeen ja laita hakemuksesi tulille saman tien! Tunteja valittavalle henkilölle on tarjolla vähintään sen 90 h/3 vko. Tarve tekijälle on huhtikuusta syyskuuhun (poislukien viikot 26-31). Töiden jatkuminen tämän jälkeen myös mahdollista. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Ole nopea!
Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi