(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019
Haemme Ravintola Teivaan Lokkiin Kokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu itsenäinen keittiötyöskentely pääasiassa lounasbuffetruoan valmistuksessa, myöhemmin mahdollisesti myös a la carte -annosten parissa.

Odotamme hakijalta kokin koulutusta sekä työkokemusta ruoan valmistuksesta. Kokemus useiden annosmäärien buffetruoan valmistuksesta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen kannalta tärkeää on hyvät kokin perustaidot, kyky työskennellä itsenäisesti sekä halu tehdä maukasta ruokaa hyvällä asenteella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta vuoden loppuun asti, mahdollisesti pitempäänkin. Työ on alkuun osa-aikaista noin 2-3 työvuoroa viikossa. Kesää kohden työtunteja on enemmän, kesällä ja lomien aikaan työ on kokoaikaista. Toivomme hakijalta valmiutta työskennellä myös asiakasyrityksen muissa toimipisteissä. Työ on alkuun arkisin tapahtuvaa päivätyötä, jatkossa myös viikonloppuja.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän pikimmiten hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.