(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018
AY CARAMBAA!!

Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa. Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella.

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen Pancho Villaan KOKKIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pancho Villan monipuolinen ja laaja ruokalista tarjoaa herkullisia ruokia moneen makuun ja arkisin ravintolassa tarjoillaan myös lounasta.

Odotamme hakijoilta jo entuudestaan kokemusta ala carte- ja lounasruokien valmistamisesta. Kokkina pystyt työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä ja olet innokas kehittymään ja oppimaan uutta. Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta salipuolella työskentelystä.

Työtunteja tarjoamme keskimäärin 80h/ 3 viikossa. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Loisto työkaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

Anna asenteesi näkyä ja laita meille heti hakemuksesi! Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Potentiaaliset hakijat kutsumme ensimmäiseen haastatteluun toimistollemme, käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.