(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Saga Care Finland Oy tarjoaa korkeatasoisia asumis-, hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.
Tällä hetkellä on 9 Saga-palvelutaloa ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, kosmetologi sekä parturi-kampaamo. Lisäksi lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi?
Haemme Saga Käpylinnaan motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen Saga Käpylinnan ravintolassa valmistetaan herkullista ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Pyrimme tekemään kaiken ruoan alusta alkaen itse. Ravintolamme on avoin myös ulkopuolisille ruokailijoille.

Kokin toimenkuvaan kuuluvat aamiaisen, lounaan ja tilaustarjoiluiden valmistus sekä tuoreiden leivonnaisten leipominen ja vitriinituotteiden valmistaminen. Kokki on mukana kaikissa keittiön tehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaisten sekä talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme kokin koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta kokkina työskentelystä. Anniskelupassi ja kokemus elintarvikkeiden tilausjärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Olet halukas luomaan asiakkaille laadukkaan ja miellyttävän ravintolaelämyksen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Saga Palvelutalo Käpylinna on avautunut joulukuussa 2015. Palvelutalossa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille ja palvelutalon yhteydessä toimii 24-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Veli-Pekka Alanne, p. 050- 324 9543, veli-pekka.alanne@sagacare.fi.

Hakuaika päättyy 18.11.2018. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo aiemmin.

www.sagacare.fi

Saga Care Oy on savuton työpaikka.