(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Etsimme hyvämaineiselle ja perinteikkäälle asiakasyrityksellemme Munkkimiehet Oy:lle Ruskon toimipisteeseen osaavaa lounaskokkia. Monipuolisiin työtehtäviin sisältyvät mm. lounasruokien valmistus, tarjoilu, kassatyöskentely, omavalvonta, ruokalistojen suunnittelu, raaka-aineiden tilaus tietokoneella sekä siistiminen. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe vuoroissa 7-14.30 ja tarvittaessa myös vuorossa 4-11.30. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Hakijoilta toivomme:

- kokemusta kokin tehtävistä ja asiakaspalvelusta

- iloista asennetta ja huumorintajua

- luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

- valmiutta tehdä monipuolisesti erilaisia lounaskahvilan työtehtäviä

- hygieniapassia

Osaavalle tekijälle on tarjoilla vakituinen kokoaikainen päivätyö hyvässä työporukassa!

Tutustu

Täytä hakemus pikaisesti sivuillamme http://smilepalvelut.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen: Hilppa Ojala 0400 353 131

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi