(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Leijona Catering

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Liity leijonalaumaan!

Etsitkö ainutlaatuista kokin työtehtävää, työpaikkaa sekä loistavia työkavereita?
Haluatko tehdä hyvää ruokaa monipuoliselle asiakaskunnallemme?
Olisitko ensimmäinen kiertävä kokkimme?

Etsimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen eri ravintoloissamme kiertävää ammattitaitoista kokkia pääkaupunkiseudun alueelle.

Työpaikkasi vaihtelee aina sen hetkisen tilanteen mukaan, missä ravintolassamme ammattitaitoasi tarvitaan. Pääset valmistamaan monipuolisesti erilaisia tuotteita. Meidän omavalmistusasteemme on korkea! Monipuoliseen kokin arkityöhön lisämaustetta tuovat tilaustarjoilu- sekä edustustuotteiden valmistus.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Tulet olemaan ensimmäinen kiertävä kokkimme ja pääset mukaan luomaan sekä suunnittelemaan jotakin aivan uutta!

Toivomme että myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat aidosti arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne. Ymmärrät liikkuvan työn luonteen sekä sen tuomat haasteet ja mahdollisuudet. Nautit työtehtävien sekä työpisteen vaihtelusta ja olet ylpeä tehdessäsi työtä esimerkiksi henkilöstö- ja varuskuntaravintoloissa sekä Maanpuolustuskorkea- ja Merisotakoulussa.

Sinulla on kokin ammattitaito - olet innokas oppimaan uutta. Osaat ratkaista työssäsi ongelmia, olet sosiaalinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Mitä et vielä osaa, opetamme sen sinulle!

Haluatko maustaa useampaa Leijonan soppaa?
Hae paikkaa 11.11.018 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Auli Rosti p. 010 4320 106 tai auli.rosti@leijonacatering.fi

Tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys.